MEGHÍVÓ

Válságból válságba

Gazdasági kilátások és várható kockázatok a gyorsulva változó világban

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Creditmanagement Szövetség

2022. április 7.-én csütörtökön 9:00-13:00-óráig tartandó rendezvényére

Még ki sem lábaltunk az elmúlt 100 év legnagyobb globális egyészségügyi válságából, máris egy újabb, ezúttal geopolitikai, katonai krízissel és a generációnk által felfoghatatlan, elképzelhetetlennek hit emberi tragédiával állunk szemben.

Ahogy azonban a covid sem csak az egészségünket támadta, hanem hatással volt a helyi, az európai és a globális gazdaságra is, úgy az ukrán-orosz konfliktus sem marad meg – önmagában is épp elég súlyos - geopolitikai és katonai problémának, hanem azonnali és direkt hatással lesz a szűkebb és tágabb gazdasági környezetünkre.

Az orosz-ukrán háború és az ennek nyomán meghozott szankciós intézkedések (SWIFT, Sberbank, ukrajnai és oroszországi devizafizetési moratórium) új kockázatokat mutatnak, melyek kapcsán az ellátási láncok tovább sérülhetnek és közvetlenül, vagy közvetett módon mindenkit érinteni fognak azok a károk, melyek a kereskedelem, az energia, illetve a pénzügyi területeken jelentkeznek elsőként.

Rendezvényünk célja, hogy a vállalatvezetőket, pénzügyi szakembereket és credit managereket első kézből informáljuk arról, mire számíthatunk kockázati szempontból 2022-ben.

Helyszín: Budapesti Kongresszusi Központ

Liszt Ferenc különterem

Jagelló út 1-3.

(parkolás az épület előtti zárt parkolóban 400,-Ft/óra)

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2022. április 1-ig jelezze az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

• Összes
  • 2013
  • 2017
  • 2018
  • 2019
  • 2022
  • 2023
  • Alapértelmezett
  • Cím
  • Dátum
  • Random
Még több

Elérhetőség

Magyar Credit Management Szövetség
Cím: 1118 Budapest, Rétköz u. 5.
Telefon: +36 (1) 248 0067
E-mail: info@creditmanagementszovetseg.hu